Hvit vakker veteranbil klar for utleie til bryllup i Oslo

Veteranbil til bryllup

Ta ingen sjanser ved å leie veteranbil til bryllup direkte fra private. Hvert år ødelegges bryllup av motorstopp og uheldigheter fra sjåfører. Mye bedre er det ikke med røyklukt, hunder som har hatt baken sin i setet eller bileiere som ikke følger opp livsviktig service på sin gamle doning. Heldigvis finnes både bilfirma og utleieformidler som kontrollerer alt rundt hver enkelt veteranbil som ønskes leid ut, har instrukser til bileiere, og som rett og slett fjerner aktører som ikke følger opp skikkelig.

Trygg utleie av veteranbil, ideelt for bryllupskjøring besørges av noen bilforretninger, Sporveismuseet i Oslo med sine veteranbusser, samt Norges klenodier som har spesialisert seg på veteranbiler. Sporveismuseet har flest veteranbusser, mens Norges klenodier har de gøyale veteranbussene pluss alt mulig av klassiske biler til leie. Utvalget er stort i Oslo, Viken, Innlandet, Vestfold og Telemark, men tynt lenger nordover. Alle slike alternativer skal kunne fremlegge kontrakt med full sikkerhetsgaranti, samt ha reservesjåfører i bakhånd ved sykdom.

Bra veteranbil er mangelvare som bryllupsbil over hele landet, både fordi etterspørselen er så stor og fordi mange nettopp vil leie veteranbil til sitt bryllup. Alle liker veteranbil og det får mye større oppmerksomhet enn all annen type bryllupstransport.

Veteranbil til bryllup

Ta ingen sjanser ved å leie veteranbil til bryllup direkte fra private. Hvert år ødelegges bryllup av motorstopp og uheldigheter fra sjåfører. Mye bedre er det ikke med røyklukt, hunder som har loet i setet eller bileiere som ikke følger opp livsviktig service.

Heldigvis finnes både bilfirma og utleieformidler som kontrollerer alt rundt hver enkelt veteranbil som ønskes leid ut, har instrukser til bileiere, og som rett og slett fjerner aktører som ikke følger opp skikkelig.

Trygg utleie av veteranbil, ideelt for bryllupskjøring besørges av noen bilforretninger, Sporveismuseet i Oslo med veteranbusser, samt Norges klenodier som har spesialisert seg på veteranbiler og de mest gøyale veteranbussene.

Utvalget er stort i Oslo, Viken, Innlandet, Vestfold og Telemark, men tynt lenger nordover. Alle som driver utleie skal kunne fremlegge kontrakt med full sikkerhetsgaranti, samt ha reservesjåfører i bakhånd ved sykdom.

Bra veteranbil er mangelvare som bryllupsbil over hele landet, både fordi etterspørselen er så stor. Alle liker veteranbil og det får mye større oppmerksomhet enn all annen type bryllupstransport.

Veteranbilen tar avreise fra bryllupsfesten mens bryllupsgjestene vinker
Bryllupsfest klar med flere veteranbiler innleid inn til bryllupet.
Veteranbil tar avreise fra bryllupsfesten mens bryllupsgjestene vinker

Utleie veteranbuss

Veteranbuss er desto sjeldnere enn veteranbil. Sporveismuseet i Oslo har de billigste veteranbussene til leie (1960-90 talls) med masse passasjerplasser. Norgesklenodier.no (landsdekkende) har raritetene, old school busser, Fiat mikrobuss, sambabuss, 1930-1950 talls veteranbusser med snute, den siste eksisterende veteranbussen fra OL i Oslo 1952 osv.

Utleie veteranbuss

For veteranbussutleie har Sporveismuseet i Oslo de billigste og nyeste utgavene opp til 1990 talls. Norgesklenodier.no har de mest spesielle, samt bl.a mikrobuss, sambabuss og Norges eldste veteranbusser med snute.