Leie veteranbil

Leie veteranbil til bryllupstransport farger opp bryllupet og er svært populært. Men de flotteste veteranbilene er svært etterspurt til bryllupskjøring og er langt i fra lett å finne overalt. Veteranbiler er elsket av alle aldersgrupper. De fleste brudepar som ser etter veteranbil må benytte andre type kjøretøy fordi utvalget rett og slett er for tynt rundt om i landet.
Å leie veteranbil til bryllup har alltid vært regnet som risiko, for all slags uhell var det nok av tidligere. Men i dag finnes en landsdekkende formidler Norgesklenodier.no som tar fullt ansvar og sikrer at veteranbilene som formidles der er kun av solide kvaliteter. Der blir også eiere og sjåfører stilt krav til. Prisnivå på kvalitetsveteranbiler til bryllup er alt i fra 3000 opp til over 20.000. De mest eksklusive er øverste klasse Rolls-Royce.

Leie veteranbuss

Veteranbuss kan leies noen forskjellige steder i landet. Veterabuss av virkelig showkarakter er sjeldent og kan telles på maks to hender for hele Norge. Det sier seg selv, at når det kan koste en formue å holde en veteranbil i topp shape teknisk og estetisk, så koster det ikke mindre for slikt med veteranbussene. Her er steder hvor en kan leie veteranbil og veteranbuss rundt om i Norge..