Hvit og beige Rolls-Royce veteranbil som leies ut til bryllupskjøring

Leie veteranbil til bryllup

Å leie veteranbil til bryllup er populært. Utfordringen er at bra veteranbiler til bryllupskjøring er mangelvare. De fleste bra veteranbilene er å finne på Østlandet, i Oslo, samt i Bergen og en del i Trondheim. Selvfølgelig er det veteranbiler nesten over hele Norge, men kvalitet og trygghet krever mye oppfølging.

Til bryllup har veteranbil alltid vært regnet som risiko, mht start/ stans problemer, private eiere som mangler punktlighet osv. Men det finnes en formidler Norgesklenodier.no som sikrer at både veteranbiler og sjåfører holder mål. De formidler kun kvalitets veteranbiler. De aller fleste er dessuten sent ute med å leie bil til bryllup og må gå nybil eller halvgammel veteranbil som billig nødløsning.

Leie veteranbil til bryllup

Å leie veteranbil til bryllup er populært. Utfordringen er at bra veteranbiler er stor mangelvare. Mest biler til leie er å finne på Østlandet, i Oslo, i Bergen og Trondheim. Selvfølgelig er det veteranbiler i hele landet, men utleie av gamle biler krever topp kvaliteter.

Til bryllup har veteranbil alltid vært regnet som risiko, mht start/ stans problemer osv. Det finnes en formidler Norgesklenodier.no som tar skikkelig gjennomgang med utleiere og sikrer at både veteranbiler og sjåfører holder mål.

Brudepar på vei inn i en flott gammel bryllupsbil med masse bryllupsgjester rundt
Veteranbil står klar for brudepar med masse bryllupsgjester rundt bilen
Brudepar på vei inn i en flott gammel bryllupsbil med masse bryllupsgjester rundt

Utleie veteranbuss

Veteranbuss utleie er desto sjeldnere. Sporveismuseet i Oslo har de billigste veteranbussene til leie (1960-90 talls) med masse passasjerplasser. Norgesklenodier.no (landsdekkende) har raritetene, old scool busser, Fiat mikrobuss, sambabuss, 1930-1950 talls veteranbusser med snute, den siste eksisterende veteranbussen fra OL i Oslo 1952 osv.

Utleie veteranbuss

For veteranbussutleie har Sporveismuseet i Oslo de billigste og nyeste utgavene opp til 1990 talls. Norgesklenodier.no har de mest spesielle, samt bl.a mikrobuss, sambabuss og Norges eldste veteranbusser med snute.